dit heb
je nodig

Bellamy Bloemkool creme

1 liter
Art. nr. 814589

Bestellen

Winterwortel Paars Julienne 2mm

1 kilo
Art. nr. 812565

Bestellen

Bimi

200 gram
Art. nr. 800365

Bestellen

Happy belly wonton skin 11cm

11 stuks 300 gram
Art. nr. 555002

Bestellen

Heksenmix

200 gram
Art. nr. 553182

Bestellen

Ree stoofschotel met saus

Art. nr. 523062

Bestellen

aan
de slag

volg de
instructies

Krokante wonton met reestoof

  1. Frituur de wonton mbv een pollepel tot krokante bakjes.
  2. Bak de paddenstoelen in de pan en breng op smaak.
  3. Rooster de bimi in de oven 8-10 min op 180 graden met 20% stoom.
  4. Meng de paarse wortel met olijfolie, peper en zout tot een salade.
  5. Verwarm de bloemkoolcrème en de wildstoof en bouw het gerecht op.

Vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer