“Kip bouillon met noedels en kabeljauw”

dit heb
je nodig

Chefsegg eieren M/L

90 stuks
Art. nr. 661198

Bestellen

Itachogonomi misopasta wit

1 kilo
Art. nr. 806508

Bestellen

Cress Ghoa

per bakje
Art. nr. 807005

Bestellen

Okaya udon noodles japanse stijl

200 gram
Art. nr. 808409

Bestellen

Bresc soja en zwarte knoflook

450 gram
Art. nr. 810878

Bestellen

Kabeljauw rug zonder vel

per kilo
Art. nr. 814551

Bestellen

Joost & Paul Kippen jus

1 liter
Art. nr. 903956

Bestellen

Lao Gan Ma Chili olie

210 gram
Art. nr. 912881

Bestellen

Tauge

500 gram
Art. nr. 612227

Bestellen

aan
de slag

volg de
instructies

Kip bouillon met noedels en kabeljauw

  1. Kook de eieren 6 minuten, schrik ze koud en verwijder de schaal.
  2. Verwarm de kippen jus met de soja garlic paste en de misopasta.
  3. Bak de kabeljauw aan beide kanten goudbruin.
  4. Verwarm de noedels en halveer de eieren.
  5. Bouw het gerecht op met de taugé en maak af met de koriander cress en chili olie.

Vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer