Karamel koek met chocolademousse

dit heb
je nodig

Debic creme anglaise

1 liter
Art. nr. 644277

Bestellen

Volle melk

1 liter
Art. nr. 807342

Bestellen

Nougat glace

30 stuks
Art. nr. 809696

Bestellen

Chocolate chip crumble

1 kilo
Art. nr. 813855

Bestellen

Feuilletee krokante caramel

75 stuks
Art. nr. 909780

Bestellen

Chocolade mousse puur

800 gram
Art. nr. 560596

Bestellen

aan
de slag

volg de
instructies

Karamel koek met chocolademousse

  1. Sla de chocolademousse op en laat dit, afgedekt met plasticfolie, 1 uur in de koelkast opstijven.
  2. Vul het spuitflesje met de crème anglaise.
  3. Snijd de nougat glacé in de lengte doormidden.
  4. Leg de nougat glacé op een bord en dresseer het gerecht af met de karamelkoek en een qeunelle chocolademousse.
  5. Garneer het geheel af met de saus, cress en cookies.

Vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer