“Gepofte aardappel met smokey brisket”

dit heb
je nodig

Pofaardappels

Art. nr. 125750

Bestellen

Bellamy aioli

Art. nr. 907512

Bestellen

Bellamy frambozendressing

Art. nr. 907470

Bestellen

Brisket

Art. nr. 903536

Bestellen

Red Root Relish

Art. nr. 813410

Bestellen

Appel grannysmith

Art. nr. 580899

Bestellen

Rode kool

Art. nr. 297003

Bestellen

aan
de slag

volg de
instructies

Gepofte aardappel met smokey brisket

  1. Hol de gepofte aardappel uit en gebruik de inhoud om eventueel een rosti, gratin of quiche van te maken.
  2. Pluk de brisket en verwarm dit gecontroleerd in een pannetje op middelmatig vuur.
  3. Meng de rode kool met de frambozendressing en Granny Smith appel blokjes.
  4. Meng de aioli met de red root relish.
  5. Verwarm de gepofte aardappel in de oven en vul met de smokey brisket en de rode kool salade.
  6. Top af met de red root relish aioli.

Vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Bekijk alles

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer