Kipdij met groene kruiden
in tempura beslag, sriracha saus, sesam,
harissamayonaise en lente ui

Dit heb
je nodig

Kipdij met vel, gekruid, kant en klaar

Pak 6 stuks à 150 gr
Art. nr.: 907561

Bestellen

Tempurako

Zak à 600 gr
Art. nr.: 341916

Bestellen

Bos ui gesneden 5 mm

Bak à 500 gr
Art. nr.: 125190

Bestellen

Bellamy's harissamayonaise

Emmer à 1 lt
Art. nr.: 814587

Bestellen

Yindee sriracha saus

Fles à 500 ml
Art. nr.: 801589

Bestellen

Campure zwart sesamzaad

Bus à 550 gr
Art. nr.: 811336

Bestellen

Campure sesamzaad wit

Bus à 500 gr
Art. nr.: 907771

Bestellen

Kipdij
Shared Dining

Mals van binnen, heerlijk knapperig van buiten dankzij het lichte tempurabeslag met groene kruiden. De pittige srirachasaus en romige harissamayonaise zorgen voor een perfecte balans tussen kruidig en romig. Afgetopt met geroosterde sesam en frisse lente-ui voor extra smaak en een subtiele crunch. Een smaakvol gerecht met een pittige twist!

Passie van
vakmanschap

Meer dan alleen een culinair adviseur! Emiel Oosting is niet alleen een expert in smaak, maar ook een gedreven SVH-docent. Met zijn passie voor het vak helpt hij anderen hun culinaire skills naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar zijn verhaal? Klik op de link hieronder en ontdek meer over Emiel!

Meer over Emiel

Vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer