Bij onze visafdeling streven we naar hoogwaardige visproducten met optimale versheid. Onze vis wordt zorgvuldig verwerkt volgens HACCP-normen en snel na de vangst geleverd om de versheid te waarborgen.

duurzaamheid
voorop

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid in de visserij. Daarom dragen de meeste van onze visproducten het MSC- of ASC-keurmerk. MSC staat voor verantwoorde visserij van wilde vis, terwijl ASC aangeeft dat onze kweekvis op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier wordt beheerd.

maatwerk voor uw gerechten

Bij onze visafdeling geloven we in maatwerk. Onze visporties worden op maat geportioneerd en geleverd, zodat jij precies de hoeveelheid krijgt die je nodig hebt voor jouw gerechten.

advies van onze specialist
Edwin Bokkers

Onze deskundige adviseur, Edwin Bokkers, staat voor jou klaar! Met jarenlange ervaring en een passie voor vis helpt Edwin je graag bij het maken van de juiste keuzes. Van receptsuggesties tot bereidingsadvies – hij denkt met je mee om jouw gerechten naar een hoger niveau te tillen.

bestel nu en ervaar de perfecte vis

Ontdek vandaag nog de verse vis van Elzinga’s Visgroothandel. Plaats je bestelling en ervaar de smaak en kwaliteit van onze visproducten. Of je nu een chef-kok bent die op zoek is naar unieke ingrediënten of een fijnproever die van de zee houdt – bij ons vindt je wat je zoekt. Verse vis met een focus op duurzaamheid.
Dompel jezelf onder in ons assortiment en ontdek de wonderen van de zee!

aanbevolen
recepten

Recept

30-04-2024

Gebakken zeebaars

Gebakken zeebaars met asperges en aardappelcrème

Lees meer

Recept

10 december 2023

Espuma aardappel

Espuma aardappel, met oester, mousserende wijn, dille, crème fraîche en haringkaviaar.

Lees meer

Recept

12 december 2023

Zalm Wellington

Zalm Wellington met kruidencrème, portobello, waterkers en rode kool crème.

Lees meer

wil je
meer weten?

Edwin Bokkers
Culinair Specialist

laat uw
gegevens achter

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.