“‘Borrelplank’ smokey brisket burnt ends”

dit heb
je nodig

Smokey beef brisket kant en klaar

Art. nr. 903536

Bestellen

Bloemenhoning

Art. nr. 805048

Bestellen

Koreaan BBQ saus

Art. nr. 811890

Bestellen

Tomaten salsa

Art. nr. 125695

Bestellen

Maisribs

Art. nr. 322342

Bestellen

Padron pepers

Art. nr. 651990

Bestellen

Bugles Nacho Cheese

Art. nr. 372439

Bestellen

aan
de slag

volg de
instructies

‘Borrelplank’ smokey brisket burnt ends
Brisket

  1. Snijd de brisket in grove stukken.
  2. Meng de honing met de Koreaan BBQ saus en meng de helft van de saus met de brisket.
  3. Doe de brisket met de saus in een vacuumzak en vacumeer deze.
  4. Bak de brisket 3-4 minuten in de oven op 230 graden, met 20% vocht, tot ze mooi goudbruin zijn.
  5. Meng nu de andere helft van de saus in een bekken met de brisket (burnt ends) en serveer met wat lente ui.

Maïsribs

  1. Doe wat olijfolie (en eventueel wat zout en fagitta kruidenmix) op de maïsribs en doe voor 4 minuten in de oven op 230 graden, met 20% vocht.

Padron pepers

  1. Meng de padron pepers met wat olijfolie en wat grof zeezout.
  2. Rooster de padron pepers af in de oven op 230 graden met 20% vocht voor ongeveer 3 minuten en serveer.

Bugels

  1. Doe de bugles in een bakjes en doe hier de tomaten rauwkost op en serveer naar wens met een pittige mayonaise.

 

Vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer