dit heb
je nodig

Molco bladerdeegplak roomboter 3mm

10 kilo
Art. nr. 338591

Bestellen

Rucola

125 gram
Art. nr. 322245

Bestellen

Pompoen blok 20 mm

1 kilo
Art. nr. 125310

Bestellen

Cramberry Diepvries

340 gram
Art. nr. 805608

Bestellen

Chaupain Baguet rustiek wit

16x 440 gram
Art. nr. 673455

Bestellen

Vloeibaar eigeel scharrel

Art. nr. 564885

Bestellen

Ree stoofschotel in saus

4x 1 kilo
Art. nr. 523062

Bestellen

aan
de slag

volg de
instructies

Reestoof pie met salade

  1. Schep de reestoof in een oven bestendige pan of schaaltje.
  2. Snijd het bladerdeeg rondom 2 cm ruimer uit dan de pan of schaaltje, vorm deze eromheen en smeer af met ei.
  3. Gaar de pie in de oven van 200 graden voor 15-20 minuten gaar.
  4. Gaar de pompoen blokjes in de oven 8-10 minuten op 180 graden met 20% stoom.
  5. Kook 1 deel water met 1 deel suiker, breng aan de kook en laat afkoelen.
  6. Wel de cranberries 10 minuten in het suikerwater, lek uit en meng met de pompoen en rucola tot een salade.
  7. Bak de baquette af en serveer apart.

Vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer