“Gebakken kabeljauw met knolselderij”

dit heb
je nodig

Plantin cepes poeder

Art. nr. 808097

Bestellen

Kabeljauw

Art. nr. 814551

Bestellen

Bellamy Pompoencreme

Art. nr. 904047

Bestellen

Bellamy Hollandaisesaus

Art. nr. 907505

Bestellen

Knolselderij spirelli

500 gram
Art. nr. 809714

Bestellen

Cress Tahoon

Per bakje
Art. nr. 695726

Bestellen

aan
de slag

volg de
instructies

Gebakken kabeljauw met knolselderij

  1. Meng de cepes poeder met de Hollandaise. Maak met een garde of staafmixer de saus klont vrij en doe dit in een sifon.
  2. Belucht de sifon met een patroon en zet deze warm (± 65 graden).
  3. Bak de kabeljauw aan beide kanten goudbruin. Leg op een oven plateau en breng op smaak met peper en zout.
  4. Meng de knolselderij spirelli met olijfolie, peper en zout en leg op de kabeljauw.
  5. Gaar de kabeljauw met knolselderij in de oven op 180 graden (± 6 minuten).
  6. Verwarm de pompoen crème en dresseer het gerecht.
  7. Garneer af met de cress.

Vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer