dit heb
je nodig

Prei gesneden 10mm

1 kilo
Art. nr. 581011

Bestellen

Peka aardappelgratin rolls

2x 700 gram
Art. nr. 670987

Bestellen

Maille mosterd dijon zacht

865 gram
Art. nr. 807491

Bestellen

Kabeljauw rug zonder vel

Per kilo
Art. nr. 814551

Bestellen

Jorda crispy boekweit

175 gram
Art. nr. 814599

Bestellen

Bellamy gefermenteerde knoflookmayonaise

1 liter
Art. nr. 907414

Bestellen

aan
de slag

volg de
instructies

Kabeljauw met krokante boekweit

  1. Snijd de gratin in plakken van ± 1,5 – 2 cm en bak deze in een pan aan beide kanten goudbruin.
  2. Smeer de kabeljauw aan de bovenkant in met mosterd en breng op smaak met peper en zout.
  3. Dep de kabeljauw vervolgens in de krokante boekweit.
  4. Gaar de kabeljauw in de oven op 180 graden voor 6-8 minuten (afhankelijk van de dikte).
  5. Stoof de prei gaar en breng op smaak.
  6. Smeer de knoflookmayonaise op een lauwwarm bord en bouw het gerecht op.

Vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer