“Geroosterde flespompoen uit de oven”

dit heb
je nodig

Five Spices

Art. nr. 645605

Bestellen

Flespompoen

Art. nr. 648345

Bestellen

Kingboleet

Art. nr. 747246

Bestellen

Zonnebloem olie

Art. nr. 805049

Bestellen

Short ribs kant & klaar

Art. nr. 807422

Bestellen

Bellamy Pompoen puree

Art. nr. 904047

Bestellen

Joost en Paul Jus d'veau

Art. nr. 807539

Bestellen

aan
de slag

volg de
instructies

Bereiding gerecht

  1. Verwarm de glaceerde short rib in de oven 8-10 minuten op 180 graden.
  2. Verwarm de gestoomde pompoensteak/plak in de oven 7-8 minuten op 180 graden.
  3. Snijd de kingboleet in de lengte doormidden, besprenkel met beetje olie, peper en zout, en gaar het in de oven 7-8 minuten op 180 graden.
  4. Verwarm de pompoencrème en dresseer het gerecht.
  5. Garneer het af met cress.

Vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer