Noten vijgenbrood
met geconfijte eend rilette,
witlof, appel en
frambozen dressing

Dit heb
je nodig

Chaupain desem vijgen en noten brood

Doos 6 stuks à 275 gr
Art. nr.: 698423

Bestellen

Eenden rilette geconfijt

Bak à 1000 gr
Art. nr.: 907617

Bestellen

Appels Granny blok 10 mm

Bak à 1 kg
Art. nr.: 580899

Bestellen

Witlof gesneden 10 mm

Zak à 1 kg
Art. nr.: 579505

Bestellen

Bellamy's frambozendressing

Emmer à 1 lt
Art. nr.: 907470

Bestellen

Frisee hart geplukt

Kist à 1 kg
Art. nr.: 907848

Bestellen

Van Wijck amandelen

Bak à 1000 gr
Art. nr.: 539708

Bestellen

Noten vijgenbrood met eend rilette
Shared Dining

Een verfijnde combinatie van hartig en zoet. De romige, volle smaak van de geconfijte eend rilette past perfect bij het lichtzoete noten-vijgenbrood. Frisse witlof en knapperige appel zorgen voor een aangename bite, terwijl de frambozendressing een subtiele, fruitige zuurtoon toevoegt. Een elegant en smaakvol gerecht!

Passie voor
vakmanschap

Meer dan alleen een culinair adviseur! Emiel Oosting is niet alleen een expert in smaak, maar ook een gedreven SVH-docent. Met zijn passie voor het vak helpt hij anderen hun culinaire skills naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar zijn verhaal? Klik op de link hieronder en ontdek meer over Emiel!

Meer over Emiel

Vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer