Short ribs met zoete aardappel,
pastinaakcreme en jus de veau

Dit heb
je nodig

Runder short-rib kant en klaar

Per stuk ca. 1 kg
Art. nr.: 807422

Bestellen

Bellamy's pastinaakcrème

Emmer à 1 lt
Art. nr.: 903907

Bestellen

Cress Affilla

Per bakje
Art. nr.: 695718

Bestellen

Kalfs Jus de Veau Joost & Paul

Pak à 1 lt
Art. nr.: 807539

Bestellen

Zoete aardappel parten

Zak à 1 kg
Art. nr.: 809086

Bestellen

Short ribs
Hoofdgerecht

Een heerlijk stoer en smaakvol gerecht!
De langzaam gegaarde short ribs zijn boterzacht en vol van diepe, hartige smaken. De romige pastinaakcrème en de lichtzoete aardappel zorgen voor een mooie balans, terwijl de rijke jus de veau het geheel perfect afrondt. Een gerecht dat pure verwennerij is!

 

Passie voor
vakmanschap

Meer dan alleen een culinair adviseur! Emiel Oosting is niet alleen een expert in smaak, maar ook een gedreven SVH-docent. Met zijn passie voor het vak helpt hij anderen hun culinaire skills naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar zijn verhaal? Klik op de link hieronder en ontdek meer over Emiel!

Meer over Emiel

vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer