Geglaceerde rundersukade met pastinaak, spruiten, pastinaakcreme en cress salade

Dit heb
je nodig

Rundersukade sousvide kant en klaar

Per stuk ca. 1 kg
Art. nr.: 807351

Bestellen

Bellamy's pastinaakcrème

Emmer à 1 lt
Art. nr.: 903907

Bestellen

Spruiten schoon (seizoens product)

Per kilo
Art. nr.: 576255

Bestellen

Pastinaak blok 14 mm

Zak à 1 kg
Art. nr.: 576484

Bestellen

Cress Shiso purper

Per bakje
Art. nr.: 322253

Bestellen

Daikon Cress

Per bakje
Art. nr.: 127610

Bestellen

Geglaceerde rundersukade
met pastinaak

Een heerlijk verfijnd en hartig gerecht! De geglaceerde rundersukade is boterzacht en vol van smaak, perfect in combinatie met de zoete en romige pastinaakcrème. Geroosterde pastinaak en knapperige spruiten zorgen voor een mooie balans tussen zoet en aards, terwijl de frisse cress-salade het gerecht een lichte en kruidige finishing touch geeft. Een elegante en smaakvolle combinatie!

Passie voor
vakmanschap

Meer dan alleen een culinair adviseur! Emiel Oosting is niet alleen een expert in smaak, maar ook een gedreven SVH-docent. Met zijn passie voor het vak helpt hij anderen hun culinaire skills naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar zijn verhaal? Klik op de link hieronder en ontdek meer over Emiel!

Meer over Emiel

Vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer