Geroosterde pekingeend
met springroll, relish en soja

dit het
je nodig

Roasted duck mr. Fang

Zak à 650 gr
Art. nr.: 807388

Jeremy’s relish red hot

Pot à 300 gr
Art. nr.: 813156

Rauwkost Amsterdams

Zak à 500 gr
Art. nr.: 802743

Taintan longkou glasnoodles

Doos 50 stuks à 500 gr
Art. nr.: 810595

Lee kum kee hoisin sauce Pot á 397 gr Artikel nr.: 746126

Lee kum kee hoisin sauce

Pot à 455 gr
Art. nr.: 746126

Kikkoman ponzu citrus sojasaus

Fles à 1 lt
Art. nr.: 814573

Cress Rock Chives

Doos 16 stuks
Art. nr.: 903774

Bamboo tree rijstpapier

Zak 400 gr à 22 cm
Art. nr.: 697923

Geroosterde pekingeend
Voorgerecht

Een verfijnde combinatie van knapperig en sappig! De geroosterde Peking-eend heeft een heerlijk krokant vel en sappig vlees, perfect in balans met een lichte en knapperige springroll. De frisse relish zorgt voor een verrassende tegenhanger, terwijl een vleugje soja het gerecht een diepe umami-smaak geeft. Oosterse elegantie op zijn best!

Passie voor
vakmanschap

Meer dan alleen een culinair adviseur! Emiel Oosting is niet alleen een expert in smaak, maar ook een gedreven SVH-docent. Met zijn passie voor het vak helpt hij anderen hun culinaire skills naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar zijn verhaal? Klik op de link hieronder en ontdek meer over Emiel!

Meer over Emiel

Vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer