Wilde gans pastrami met
zoetzure komkommer, rode
paprikasaus en mosterd cress

dit heb
je nodig

Roasted duck mr. Fang

Zak à 650 gr
Art. nr.: 807388

Bestellen

Jeremy’s relish red hot

Pot à 300 gr
Art. nr.: 813156

Bestellen

Rauwkost Amsterdams

Zak à 500 gr
Art. nr.: 802743

Bestellen

Taintan longkou glasnoodles

Doos 50 stuks à 500 gr
Art. nr.: 810595

Bestellen
Lee kum kee hoisin sauce Pot á 397 gr Artikel nr.: 746126

Lee kum kee hoisin sauce

Pot à 455 gr
Art. nr.: 746126

Bestellen

Kikkoman ponzu citrus sojasaus

Fles à 1 lt
Art. nr.: 814573

Bestellen

Cress Rock Chives

Doos 16 stuks
Art. nr.: 903774

Bestellen

Bamboo tree rijstpapier

Zak 400 gr à 22 cm
Art. nr.: 697923

Bestellen

Wilde gans pastrami
Voorgerecht

Een verrassend en smaakvol gerecht. De wilde gans pastrami heeft een diepe, rokerige smaak die perfect samengaat met de zoetzure komkommer. De rode paprikasaus voegt een subtiele zoetheid toe, terwijl de mosterd cress zorgt voor een pittige finishing touch. Een elegante en gebalanceerde combinatie!

Passie voor
vakmanschap

Meer dan alleen een culinair adviseur! Emiel Oosting is niet alleen een expert in smaak, maar ook een gedreven SVH-docent. Met zijn passie voor het vak helpt hij anderen hun culinaire skills naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar zijn verhaal? Klik op de link hieronder en ontdek meer over Emiel!

Meer over Emiel

vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer