Wild pate met port,
uien marmelade, frambozen
dressing en Luikse wafel

Dit heb
je nodig

Wilde eendenpaté

Per stuk à ca. 1 kg
Art. nr.: 813569

Bestellen

Mackays caramelised red onion marmalade met chili

Pot à 225 gr
Art. nr.: 903753

Bestellen

Bellamy's frambozendressing

Emmer à 1 lt
Art. nr.: 907470

Bestellen

Chaupain suikerwafel

Doos 30 stuks à 90 gr
Art. nr.: 807317

Bestellen

Mizuna rosso

Bak à 125 gr
Art. nr.: 593621

Bestellen

Wild paté
met port

Een luxe en verrassende combinatie! De rijke wildpaté met een vleugje port smelt op de tong, terwijl de uienmarmelade en frisse frambozen zorgen voor een perfect zoet-hartig contrast. De knapperige Luikse wafel voegt een speelse twist toe, en de dressing maakt het geheel helemaal af. Een elegant gerecht met een feestelijke touch!

Passie voor
vakmanschap

Meer dan alleen een culinair adviseur! Emiel Oosting is niet alleen een expert in smaak, maar ook een gedreven SVH-docent. Met zijn passie voor het vak helpt hij anderen hun culinaire skills naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar zijn verhaal? Klik op de link hieronder en ontdek meer over Emiel!

Meer over Emiel

Vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer