Steak tartaar met krokant gepocheerd ei

Dit heb
je nodig

Pickles rode ui

Pot á 720 gr
Artikel nr.: 814595

Gepocheerd ei

Doos á 48 stuks
Artikel nr.: 813914

Runder tartaar geport

Bak á 1 kg
Artikel nr.: 714682

Scharrel eieren

Doos á 10 stuks
Artikel nr.: 708968

Apollo Truffel mayonaise

Fles á 250 ml
Artikel nr.: 740594

Rooij witte patentbloem

Tray á 10 stuks á 1 kg
Artikel nr.: 814596

Yama panko paneermeel

Zak á 1 kg
Artikel nr.: 810510

Smokey mountain sweet pickled relish

Can á 2100 gr
Artikel nr.: 802662

Taggiasche olijven zonder pit

Pot á 800 gr
Artikel nr.: 806789

Didess parmesan decor

Doos á 50 stuks á 20 gr
Artikel nr.: 809039

Delicias cornichons augurkjes

Emmer á 1550 gr
Artikel nr.: 807671

Maldon sea salt flakes

Doos á 250 gr
Artikel nr.: 807911

Gepocheerd ei
met steak tartaar

Een absolute favoriet onder de voorgerechten: de steak tartaar! Met ons gemaksrecept zet je binnen een paar minuten een grofgedraaide steak tartaar op tafel. Het gerecht bestaat uit malse steak tartaar met in het midden een krokant gepocheerd ei. Voor extra smaak voeg je nog truffelmayonaise, verfrissende relish, olijven en cornichons toe. Lekker smeuïg, maar wel nog voldoende vleesstructuur.

Passie voor
vakmanschap

Meer dan alleen een culinair adviseur! Emiel Oosting is niet alleen een expert in smaak, maar ook een gedreven SVH-docent. Met zijn passie voor het vak helpt hij anderen hun culinaire skills naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar zijn verhaal? Klik op de link hieronder en ontdek meer over Emiel!

vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

aanbevolen
recepten

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer