Ontdek de drijvende kracht achter VHC ActiFood – onze marketingafdeling. Wij geloven dat effectieve marketing de sleutel is tot succes, en hier bij VHC ActiFood streven we ernaar om innovatieve strategieën te creëren die ons onderscheiden en onze groei stimuleren. Welkom in de wereld van krachtige marketing

VHC ActiFood
marketing team

“Alles voor een Slimme Zaak bij VHC ActiFood”

Ontdek de veelzijdigheid van VHC ActiFood, dé groothandel voor de horeca. Ons gedreven marketingteam gaat verder dan alleen het leveren van producten; wij zijn jouw partner om met creatieve ontwerpen jouw zaak naar een hoger niveau te tillen.

Van het vernieuwen van menukaarten tot het ontwikkelen van opvallend promotiemateriaal, bieden wij een breed scala aan diensten om jouw onderneming te laten schitteren. Wij begrijpen de unieke behoeften van jouw zaak, en dat vind je terug in onze service en ontwerpen.

Of je nu een sfeervolle menukaart wilt laten ontwerpen, op maat gemaakte banners nodig hebt, of gewoon creatieve ideeën wilt verkennen, ons team staat voor je klaar. Wij zijn er trots op niet alleen producten te leveren, maar ook op maat gemaakte designs die de identiteit van jouw zaak versterken.

ontmoet ons
marketing team

Claudia Hogerhuis Graphic Designer

Catrien Schreuder Graphic Designer

Irian Veensma Interactive Designer

Jildau Idsardi Marketing Coordinator

Sita Lukkes Graphic Designer

Laat ons je helpen om jouw culinaire verhaal te vertellen en je bedrijf te laten opvallen. Ontdek de kracht van VHC ActiFood, waar service en creativiteit samenkomen om jouw zaak uniek te maken.

Benieuwd hoe wij jouw onderneming kunnen versterken met creatieve ontwerpen? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek!

neem contact op
met onze afdeling

"*" geeft vereiste velden aan

Ben je klant van ons?