Vrije inloop, dus kom langs wanneer het jou uitkomt!

Ontdek de nieuwste wijnen van Wine & Spirits Company op New Wine Tuesday!
Op dinsdag 19 maart 2024 nodigen wij je samen met Wine & Spirits Company uit voor een onvergetelijke ervaring op ons “New Wine Tuesday” event. Maak kennis met een scala aan nieuwe wijnen, variërend van perfecte huiswijnen tot schitterende kaartwijnen.

Highlights:
‘Italy by the glass’ met hippe druiven en verrassende streken waaronder een Primitivo en Fiano uit Puglia, een elegante Grillo en een volle Nero d’Avola uit Sicilië en de gloednieuwe Toscaanse wijnen van Poderi Melini waardoor je je bij elk glas even in Italië waant.

Ook in de huiswijncategorie hebben we nieuwe wijnen: Copperfield uit de West Kaap en Kleinkloof van ons vertrouwde huis Niel Joubert uit Paarl. Echte visitekaartjes voor jouw zaak met een aantrekkelijke prijs.

Hoog op ons verlanglijstje stond de Verdicchio van het wijnhuis Tombolini uit de Marche, Italië. 19 maart is jouw kans om deze verfrissende, volle wijn met aroma’s van witte bloemen, groene appel en amandelen te proeven.

Van onze laatste aanwinst uit Alto Adige, het wijnhuis St. Michael Eppan, hebben we nog twee mooie wijnen toegevoegd: de indrukwekkende Sanct Valentin Pinot Noir Riserva en de elegante en authentieke Fallwind Vernatsch.

Mis deze kans niet en kom inspiratie opdoen voor jouw wijnkaart, we kijken er naar uit je te ontvangen!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam contactpersoon*
Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
Privacy beleid*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.