In ons verscentrum van 3000 m2 worden elke dag enorme hoeveelheden groenten, fruit, aardappelen, vlees en vis verwerkt, verpakt en verzendklaar gemaakt. Benieuwd hoe dat eruitziet en hoe het allemaal in z’n werk gaat?

Kom dan op de Meet & Greet van onze versafdelingen! Wij leiden je graag rond op onze werkvloer en laten je met eigen ogen zien hoe alles eruitziet, wij zijn hier namelijk enorm trots op! Laat je inspireren door onze culinaire adviseurs, zij kunnen je vertellen hoe je met de producten van de versafdeling kunt inspelen op de trends in de markt.
Deze dag heeft een vrije inloop, maar aanmelden wordt gewaardeerd. Op de slagerij-, vis- en groenteafdeling zijn verschillende kleine workshops te volgen.

 

Wat je kunt verwachten:

  • Rondleiding door ons verscentrum
  • Inspiratie gerechten
  • Diverse workshops: vis fileren, worst maken en trendy rauwkosten\

"*" geeft vereiste velden aan

Naam contactpersoon*
Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
Privacy beleid*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.